Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, chocolade, citroenrasp, fruit, groente, kaneel, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, prei, rode ui, room, rozemarijn, sinaasappel, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: