Recept uit De Joodse keuken:
Zoetzuur gehakt met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsgehakt, peper, rundergehakt, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, gember, groente, groentebouillon, kaneel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, oregano, peper, plantaardige olie, rode paprika, sperziebonen, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Bijgerecht uit Made in Sicily :