Recept uit Ons bakboek:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bloem, bloemsuiker, boter, ei, gist, griessuiker, melk, rum, slagroom, water en zout
- Soort:
- fruit
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, amandelschaafsel, amandelspijs, bruine rum, citroen, citroenrasp, donkere rum, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gemalen kaneel, gist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappellikeur, slagroom, vanillesuiker, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Bij de koffie uit Brits bakboek:
Basisrecept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: