Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, citroenrasp, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: