Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Lamsvlees met sinaasappelsaus
- Ingrediënten:
- bouillonpoeder, bruine basterdsuiker, droge sherry, lamsbout, olie, peper, perssinaasappel, sojasaus, ui en zout
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basterdsuiker, bloem, bospeen, boter, bouillon, bouquet garni, citroen, citroensap, fijne kristalsuiker, gember, kaneel, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, olijfolie, peper, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Bartje Boemboe: