Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
5 uur gegaarde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, ei, knoflook, lamshals, lamspoulet, lamsschouder, olijfolie, peper en zout, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, bouillon, cayennepeper, citroensap, eiwit, gehakt, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, plantaardige olie, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: