Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Puur Eten 2:
Bijgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Buffet / bijgerecht uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: