Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lamsvlees met ananas
- Ingrediënten:
- ananas, ananassap, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, knoflook, lamspoot, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Tropisch
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bloem, citroenrasp, citroensap, fijne kristalsuiker, fruit, kaneel, knoflook, koriander, lamsgehakt, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch uit Raapsteeltje:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem: