Recept uit Deutsche Küche:
Heensch - Boekweitpannenkoeken met gist
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gist, melk, olie en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | banketbakkersroom, basterdsuiker, bloem, boekweitmeel, deeg, ei, eidooier, gedroogde gist, knoflook, meel, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Zuur:
Recept uit Turquoise:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Ontbijt / brunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Vegeterranean:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit United states of cakes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Bij de koffie uit Minimania:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Home made zomer: