Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Okoko recepten:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten: