70 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: biefstukcourgettegemberpoedergroentekikkererwtenknoflookkoriandermaïzenaolijfoliepeperrijstrundvleessesamoliesojasausspecerijensuikeruivleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Biefspies met yoghurtsaus

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, gember, gembersiroop, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, limoen, olijfolie, pepertje, tamarinde en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Pasanda

Ingrediënten:
biefstuk, chapati, chilipoeder, garam masala, gemberwortel, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkuma, magere runderlappen, naan, paprikapoeder, rijstolie, rode ui, ui, water, yoghurt, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Putih

Ingrediënten:
asem, citroen, citroensap, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruiden, kruidnagel, kunyit, laos, lomboks, olie, pure chocolade, rijst, runderlappen, salamblaadjes, santen, sereh, knoflook, uien, vlees, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Knapperige Thaise noedels met rundvlees

Ingrediënten:
arachideolie, courgette, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pittige bouillon, rijstazijn, rijstvermicelli, rode spaanse peper, runderbiefstuk, teriyakisaus, gember en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Wontons

Ingrediënten:
garnalen, gehakt, gember, groente, noten, olie, rode peper, sambal, sojasaus, tempeh, tofu, ui, vijfkruidenpoeder, vis, vlees, zachte kruiden en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food 1 notitie

Recept uit Solo Food:

Troostpasteitjes

Ingrediënten:
boter, donker bier, eidooier, gemberpoeder, belegen kaas, grove mosterd, kruimige aardappels, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtkoek, runderriblappen, uien, vlees en wittewijnazijn

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Teppanyaki

Ingrediënten:
biefstuk, courgette, garnalen, gembersiroop, gemberwortel, japanse kruiden, japanse sojasaus, kastanjechampignon, kipfilet, medium dry sherry, mierikswortel, mirin, olie, prei, sesamolie, ui, vleesfond, wasabi en witte kool

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Harira

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, bruine linzen, gedroogde kikkererwten, gember, tomaat, kaneelstokje, kip, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, peper, peterselie, ras el hanout, ui, vlees en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Pikant roerbakhapje

Ingrediënten:
bakpoeder, bieflap, biefstuk, droge sherry, gember, groene paprika, knoflook, lente-ui, lichte chinese sojasaus, maïzena, suiker, uien, zonnebloemolie en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté sappie (Saté van rundvlees)

Ingrediënten:
citroensap, djahé, djeroek poeroet, djinten, javaanse suiker, kemirienoten, kentjoer, ketoembar, knoflook, koenjit, laos, olie, rundvlees, sambal oelek, santen, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté bali (Saté uit Bali)

Ingrediënten:
asem, djahé, djeroek poeroet, djinten, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, laos, olie, rundvlees, salam, santen, sereh, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...