Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, broccoli, bruine suiker, fijne kristalsuiker, honing, knoflook, komkommer, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, mirin, noedels, olie, rijstazijn, rijstwijnazijn, sesamolie, sushirijst, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gemüse! :
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Salade:
Snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Recept uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / voorgerecht uit Pien laat haar eten zien:
Recept uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit Ramen:
Bijgerecht uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: