Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, donkere sesamolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, honing, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Wrap 'n roll:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch: