Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Simpel:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit NAJAT:
Recept uit de snelle keuken:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo: