Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Spis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie's Amerika:
Recept uit Honey & co: