Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Spinaziesoep met gerookte vis
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, gerookte vis, peper, spinazie, ui, visbouillon en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroensap, cognac, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, gerookte zalm, kabeljauwfilet, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, visbouillon, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: