144 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbloembotercitroencitroenraspeidooiereiwitfijne kristalsuikergisthoningkaneelknoflookkristalsuikermaïzenaolijfoliepoedersuikerroomslagroomsuikervanillesuikervolle melkvruchtensapwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Aardbeienijs

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, eidooier, fijne kristalsuiker, slagroom en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Frambozenijs

Ingrediënten:
citroensap, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, kookroom, melk en vanille-extract

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Sipi's aarbeientaart

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, boter, cakemeel, citroensap, ei, melk, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Fins
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht uit Moro:

Kersentaart met custardvla - tarta de cerezas

Ingrediënten:
anijslikeur, citroensap, citroenschil, dikke room, ei, eidooier, fijne suiker, kersen, melk, vanillestokje en zoete taartbodem

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Ontbijt / brunch uit Nopi:

Wentelteefjes met sinaasappelyoghurt

Ingrediënten:
anijsster, boter, briochebrood, citroensap, diepvrieszomerfruit, ei, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, poedersuiker, sinaasappelsap, sinaasappelschil en volle melk

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Croccante al pistacchio

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, bramen, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, kristalsuiker, melk, munt, pistache, poedersuiker, rood fruit en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Gesloten appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, appel, citroensap, eierdooier, kweeperenjam, melk en zoet deeg

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Gelati

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, drop, eidooier, fijne tafelsuiker, gemberwortel, melk, melkchocolade, room, suiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gestoofd zomerfruit met vanillesaus

Ingrediënten:
aardbeien, eierdooiers, frambozen, kaneelstokje, kersensap, melk, rode aalbessen, suiker, citroensap, maïzena, vanillestokje en zwarte bessen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Zureroomijs

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, rood fruit, slagroom, suiker, vanillesuiker, volle melk, witte basterdsuiker en zure room

Soort:
ijs
Een recept uit Elsje Bruijnesteijn - De wilde kalender

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De wilde kalender:

Cakejes met gedroogde vruchten

Ingrediënten:
anijssuiker, bakpoeder, bosbessen, bramen, citroensap, eidooier, eiwit, frambozen, herfstframbozen, honing, kornoeljebessen, kwark, meidoornbessen, roomboter, rozensuiker, slagroom, vanillesuiker, volle melk, vruchtensap en zwarte bessen

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Oma's oliebollen

Ingrediënten:
appel, bigarreaux, bloem, boter, citroensap, ei, gekonfijt fruit, gist, goudrenet, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte basterdsuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur / feestdagen
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Perzikenijs

Ingrediënten:
amandelessence, citroensap, eiwit, halfvolle melk, kwark, lichtbruine basterdsuiker, magere yoghurt, perzik, ricotta, vanille-essence en zure room

Soort:
fruit / zuivel / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Warme amandeltaart met citrusijs

Ingrediënten:
amandel, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, vanille-extract en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Christmas pudding

Ingrediënten:
amandelen, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, cognac, ei, gekonfijte citroenschil, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen kruidnagel, kaneel, krenten, meel, melk, paneermeel, piment, rozijnen, runderniervet, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
pudding / feestdagen
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Snelle brioche-appeltaartjes

Ingrediënten:
briochebrood, citroensap, ei, granny smith, kaneel, melk, poedersuiker, vanillearoma en vloeibare honing

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Appel-rijstsoufflé

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, ei, fruit, melk, poedersuiker, rijst, suiker, vanille en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...