Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Griesmeelcake met rozijnen
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine rum, eieren, griesmeel, honing, melk, sultanarozijnen en water
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, bouillon, cacao, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gist, honing, knoflook, meel, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Asperges:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Ontbijt uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept van In My Red Kitchen:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek: