Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
In olie gepocheerde forel
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, basilicum, boter, chilipeper, citroensap, druivenpitolie, gember, honing, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, limoenschil, munt, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Mexicaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van Oh my foodness:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Recept van Oh my foodness:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Rauw:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):