116 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkavocadoazijnbladpeterseliebleekselderijboterbroodcayennepepercitroencitroensapgehaktknoflookkomkommermosterdolieolijfoliepeperpeterselieslauiwaterzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met mayonaise, tomaat en ansjovis

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, ei, kappertjes, komkommer, mayonaise, melk, olijven, rode paprika, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kreeft met mayonaise

Ingrediënten:
ei, kreeft, mayonaise, slablad en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met mayonaise en tonijn

Ingrediënten:
ei, elleboogjesmacaroni, gevulde olijven, mayonaise, tomaat, tonijn uit blik en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht uit Margriet kookboek:

Eieren, russische

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, azijn, boter, doperwten, ei, garnaal, gerookte zalm, groene paprika, kappertjes, komkommer, mayonaise, olie, peper, sardines, slabladen, tomaat, wortel, zout en zure augurken

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tomaten-kruidenbeignets

Ingrediënten:
crème fraîche, dyonnaise, ei, frituurolie, parmezaanse kaas, peper, provençaalse kruiden, sjalot, trostomaat, venkel, zelfrijzend bakmeel, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met zongedroogde tomaat

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, ei, knoflook, mayonaise, peterselie, veganaise, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren gevuld met tonijn huevos rellenos

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, mayonaise light, peper, pimiento uit blik, tomatenpuree, tonijn in blik, zoet paprikapoeder, zout en zwarte olijf

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Krabsalade - crab louie

Ingrediënten:
chilisaus, citroensap, crème fraîche, ei, groene olijven, groene paprika, krab, lente ui, mayonaise, stoofsla en tomaat

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...