240 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroenraspcitroenschileigehaktgemberpoedergroentebouillonhoningkaneelknoflookkokosmelkkorianderkurkumalimoenolieolijfoliepepersojasaussuikeruiwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Snack of tussendoortje uit Fast Food:

gember-appelshot

Ingrediënten:
citroensap, gember en rode appel

Soort:
smoothie/milkshake
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Gehakte haring met gember

Ingrediënten:
ciderazijn, citroensap, ei, fijne tafelsuiker, gele ui, haringfilet, stemgember, wijnazijn, zonnebloemolie en zure appel

Keuken:
Pools / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Gestoomde kip met gember-sesamrijst

Ingrediënten:
avocado, bosui, citroensap, dille, gemberwortel, japanse sojasaus, jasmijnrijst, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komkommer, mango, olie, paprika, pijnboompitten, rode peper, sesamolie, ui, walnootolie en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kersenragout

Ingrediënten:
amandellikeur, cassislikeur, citroensap, gember, honing, kaneelstokje, kersen, kersensap, kirsch, port, rode wijn, sinaasappelsap, vanillepeul en vanillepuddingpoeder

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / saus
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bijgerecht uit Minimania:

Citruscurds

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, citroensap, citrusvruchten, eidooier, eieren, boter, gember, grapefruitsap, suiker en maïzena

Soort:
zoet / chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Singapore-saus

Ingrediënten:
ananas, angustora-bitter, bruine suiker, citroensap, gegeleerde vleesjus, gembernat en ketjap

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
saus
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Ingelegde kersen

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, gember, kaneelstokje, kersen, maïzena, pimentkorrels, rode port, rode wijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, steranijs, suiker, vanillepeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
fruit
Haal meer recepten op...