Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, bouillon, courgette, gember, groente, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis: