Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatencremesoep met aardappel
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kervel, peterselie, prei, room, suiker, tomaten, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, gember, groente, honing, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, specerijen, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes: