Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Italië:
Fettunta - Brood met olijfolie
- Ingrediënten:
- ciabatta, extra vergine olijfolie, knoflook en zeezout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ciabatta, citroen, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, stokbrood, tijm, tomaat, ui, water, witbrood, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Italië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:
Recept uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De dikke vegetariër: