Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Prei-aardappelsoep
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kippenbouillon, kruimige aardappel, ontbijtspek, prei, ui en zure room
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, brood, crème fraîche, dragon, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zuivel, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: