Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereikippenbouillonknoflooklaurierolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnsalietijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte rode ui

Ingrediënten:
bonenkruid, fleur de sel, geklaarde boter, grof zeezout, knoflook, peper, rode ui, rozemarijn en tijm

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamsfilet met pinda's, kokosmelk en salsa van rode ui

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, ciderazijn, citroensap, fijne kristalsuiker, gezouten pinda's, grof zeezout, kapperappeltjes, knoflook, kokosmelk, koriander, lamsfilet, olijfolie, peterselie, piquillopepers, rode chilipeper, rode ui, rozemarijn, sesamzaad, sumak en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rode poon met pompoen, zoete ui en gember

Ingrediënten:
flespompoen, gelatine, gember, honing, jeneverbessen, kervel, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode poonfilets, rode ui, rozemarijn, slagroom, tijm, vogelmuur, wasabipoeder, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Salade van artisjokken met gekonfijte tomaat en rode ui

Ingrediënten:
avocado, fleur de sel, gekonfijte tomaat, griekse basilicum, knoflook, olijfolie, paarse artisjok, peper, pijnboompitten, rode ui, rozemarijn, tijm, witte wijnazijn, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Taglierini met rozemarijn

Ingrediënten:
boter, gedroogde rode chilipeper, knoflook, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, rozemarijn, taglierini, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Paprikapaella met rozemarijn

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, doperwten, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paellarijst, paprika, peper, rozemarijn, tomatenpuree, ui, witte bonen en zout

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kruiden-leverpate

Ingrediënten:
boter, gevulde groene olijven, kippenlever, knoflook, rijstkoekjes, rozemarijn, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Lamsstoofschotel met kruiden

Ingrediënten:
chilipoeder, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, munt, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rozemarijn, ui en witte wijn

Keuken:
Spaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden-minestrone

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, basilicum, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, marjoraan, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, rozemarijn, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelsalade met kruiden

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, dille, kervel, mosterdvinaigrette, oregano, peterselie, rozemarijn, salie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui, gegrild

Ingrediënten:
gekookte salsa, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenmengsel, kruidenolie, teriyakisaus, ui, verse salsa en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met rozemarijn en borlottibonen

Ingrediënten:
borlottibonen, bouillon, droge witte wijn, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Haal meer recepten op...