Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, buikspek, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, spek, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken: