88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterchampignoncitroencrème fraîchedragondroge witte wijneieidooierknoflooklente-uimelknootmuskaatolijfoliepeterseliesjalotslagroomtijmwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Pilzsauce - Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
boschampignons, boter, cantharellen, citroensap, doorregen spek, eekhoorntjesbrood, kastanjeboleten, kastanjechampignons, peper, peterselie, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Risottoballetjes met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, risottorijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dayenne Bos

Recept van Dayenne's Foodblog:

Champignon risotto

Ingrediënten:
bospeen, citroen, pijnboompitten, groentebouillon, kastanjechampignons, lente-uitjes, olijfolie, risottorijst, vruchtensap, sjalot, verse basilicum, verse peterselie en peper

Een recept uit Dayenne Bos

Recept van Dayenne's Foodblog:

Champignon risotto

Ingrediënten:
bospeen, citroen, pijnboompitten, groentebouillon, kastanjechampignons, lente-uitjes, olijfolie, risottorijst, vruchtensap, sjalot, verse basilicum, verse peterselie en peper

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Ontbijt / brunch uit Thug kitchen feestvoer:

Luie frittata

Ingrediënten:
bakspray, basilicum, boerenkool, broccoli, champignon, citroensap, edelgistvlokken, kastanje champignons, kikkererwt, melkvervanger, olijf, olijfolie, rode paprika, spinazie, tijm, tofu, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / veganistisch / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Wok met rundvlees

Ingrediënten:
chilipeper, citroensap, coconut aminos, enoki, gember, ghee, groene paprika, kastanjechampignon, knoflook, kokosolie, koriander, lendebiefstuk, lente-ui, limoensap, oesterzwam, peterselie, reuzel, sesamolie, shiitake, shiratakinoedels, taugé, vissaus, zout en zwarte peper

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zwaardvis ´en papillote´

Ingrediënten:
champignon, citroensap, olijfolie, peper, rode ui, verse rozemarijn, vloeibare honing, zout en zwaardvissteak

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pompano en papillote

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, limoensap, pompanofilet, regenboogforelfilet, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Ingepakte kalfskoteletten

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, kalfskotelet, olijfolie, peper, serranoham, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Borscht met geroosterde paddestoelen

Ingrediënten:
biet, champignons, citroensap, dille, druivenpitolie, ei, maïsolie, nieuwe aardappel, portobello, shiitake, witte ui, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Russisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zeebrasem met champignons - sarago con funghi

Ingrediënten:
champignon, citroensap, maïzena, peper, slagroom, ui, verse basilicum, verse kervel, verse tijm, witte wijn, witte zeebrasem, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Porcini-gortsalade met zoete kruiden

Ingrediënten:
champignon, citroensap, eekhoorntjesbrood, farika, olijfolie, olijfolie extra vergine, parelgort, peper, rode ui, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...