Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, brood, curry, granen, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, rijst, rode wijn, runderbotten, specerijen, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Basisrecept uit Familierecepten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier: