Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Loukoumades (Gefrituurde honing-kaneelsiroopbeinets)
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, citroensap, gist, honing, kaneelpoeder, suiker en zout
- Keuken:
- Cypriotisch
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, appel, arachideolie, bakpoeder, bloem, boter, ei, eidooier, gist, kaneel, knoflook, kweeperen, olijfolie, peper, poedersuiker, roomkaas, slagroom, tijm, ui, walnoten, water, yoghurt, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Gemüse! :
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: