Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Met vlees of vis gevulde savooiekool
- Ingrediënten:
- gekruid kalfsgehakt, savooiekool, spek, water en zalm
- Keuken:
- Belgisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bonen, brood, courgette, fruit, granen, groente, kaas, kip, knoflook, koffie, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, tomaat, ui, vet, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-11:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:
Recept van Wat Aten Zij?: