Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene paprika, groente, groentebouillon, knoflook, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken: