Recept uit L'Art de la table:
Gevulde courgette met tomatensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, chorizo, courgette, gehakt, olijfolie, tomaat, rode paprika, suiker, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, knoflook, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, specerijen, tijm, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Grillen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Italiaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Junges Gemüse: