Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, knoflook, koriander, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Basisrecept uit Honey & co:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: