Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, fruit, groente, groentebouillon, kalfsvlees, kip, knoflook, knolselderij, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Mediterraneo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: