Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, dressing, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Made in Italy:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Turquoise:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: