Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Geroerbakte oesterzwammen en shiitakes met knoflook (Su Chao Shuang Gu)
- Ingrediënten:
- bouillon, knoflook, lente-ui, oesterzwammen, olie en shiitake
- Keuken:
- Chinees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroengras, fruit, gember, groentebouillon, lente-ui, olijfolie, paddestoel, peper, peterselie, sesamolie, slagroom, sojasaus, suiker, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Jamie's dinners:
Lunch uit Wrap 'n roll:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Jenny Alvares:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten: