Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Caraïbische kipstukjes
- Ingrediënten:
- bloem, bruine rum, frituurolie, kippendij, limoensap, paprikapoeder, sojasaus en suiker
- Keuken:
- Caraïbisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, cayennepeper, citroen, ei, fruit, gehakt, gist, groente, kaneel, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Chez Adriaan:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: