Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroensap, ei, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit The big green egg book:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Turkse kookkunst:
Recept uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: