Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Kip-citroensticks
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, chilipeper, citroensap, donkere sojasaus, ei, eidooier, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, melk, mirin, olie, olijfolie, paneermeel, peper, rijstazijn, rijstwijn, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: