Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Sjalotten à la Milanese
- Ingrediënten:
- bonte salie, boter, gremolata, knoflook, opgelegde tomaten, salie, selderij, sjalot, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroen, cognac, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Ciao Bella:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Culinaria Frankrijk: