Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, gember, kaneel, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Het kleine fornuis:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt uit Gezond slank met dr. Frank:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Ontbijt / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / brunch / lunch uit Nigella Express:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Ontbijt / basisrecept uit De Zilveren Lepel: