Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Deeg voor sambusak of fatayer
- Ingrediënten:
- honing, olijfolie, tafelsuiker, water, witte bloem en zout
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, balsamicoazijn, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, filodeeg, gember, kaneel, knoflook, maïzena, melk, munt, olijfolie, plantaardige olie, poedersuiker, rietsuiker, sesamolie, sojasaus, vloeibare honing, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt uit NAJAT:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Recept uit Bonen!:
Ontbijt uit Speisekammer:
Ontbijt uit Speisekammer:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept uit NAJAT:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: