Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
In witte wijn gepocheerde zalm, heilbot of tong
- Ingrediënten:
- babyheilbot, chablis, salsa verde, saus voor ingelegde zalm, tong, water, zalm en zout
- Keuken:
- Russisch / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bieslook, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, mossel, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, wijn, wortel, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Recept uit Gemüse! :
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van I love food & wine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: