Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Brooddeeg - pàte à pain
- Ingrediënten:
- bloem, fijne basterdsuiker, gist, melk, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht / beslag/deeg / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, karnemelk, knoflook, kristalsuiker, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, volle melk, zeezout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brood - 100 internationale recepten:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Moro:
Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Ontbijt uit Brood - 100 internationale recepten:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven: