Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Risotto-'frittata'
- Ingrediënten:
- bakpoeder, ei, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- risotto / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, eidooier, groentebouillon, halfvolle room, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, volle melk, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Nigella Express:
Diner / nagerecht uit De truffel:
Snack of tussendoortje uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit United states of cakes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: