Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Food & Friends:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2013-08:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Puur eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek: