Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfsconsommé
- Ingrediënten:
- clarif, kalfsbotten, kalfsvlees, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, selderij, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit A propos bistro: