Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Elzas:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Koken voor elke dag: