Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Sous Vide Mussel
- Ingrediënten:
- citroenrasp, laurier, mosselen, pastis, sjalot, venkel en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: